2022

Vesničko Má Středisková : Celebwiki Cz Oldrich Vlach : János bán, marián labuda, zdeněk svěrák, libuše šafránková, petr čepek, rudolf hrušínský, milena dvorská.

Vesničko Má Středisková : Celebwiki Cz Oldrich Vlach : János bán, marián labuda, zdeněk svěrák, libuše šafránková, petr čepek, rudolf hrušínský, milena dvorská.
Vesničko Má Středisková : Celebwiki Cz Oldrich Vlach : János bán, marián labuda, zdeněk svěrák, libuše šafránková, petr čepek, rudolf hrušínský, milena dvorská.

Vesničko Má Středisková : Celebwiki Cz Oldrich Vlach : János bán, marián labuda, zdeněk svěrák, libuše šafránková, petr čepek, rudolf hrušínský, milena dvorská.. Došlo k chybě inicializace nastavení přehrávače. Pávek je chápavý a trpělivý, ale jen do jisté snesitelné míry. Film rozpráva príbeh mentálne zaostalého chlapca otíka rákosníka vo vynikajúcom podaní maďarského herca jánosa bána, ktorý pracuje ako závozník. Kde se natáčel film vesničko má středisková, ve kterém účinkují jános bán, rudolf hrušínský, petr čepek, rudolf hrušínský ml. Film vesničko má středisková natočil režisér jiří menzel v roce 1985 podle scénáře zdeňka svěráka.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Objevila se ve filmu vesničko má středisková. Mentálně opožděný družstevní závozník otík rákosník způsobuje svému řidiči pávkovi jeden malér za druhým. Vesničko má středisková je česká filmová komédia režiséra jiřího menzela z roku 1985. Ten žije sám v chalupě po rodičích a pečuje o něj teta.

Vesnicko Ma Strediskova Digipack Dvd Bazarove Zbozi
Vesnicko Ma Strediskova Digipack Dvd Bazarove Zbozi from www.stample.cz
Film rozpráva príbeh mentálne zaostalého chlapca otíka rákosníka vo vynikajúcom podaní maďarského herca jánosa bána, ktorý pracuje ako závozník. Ať víš, do čeho jdeš.. Popis / obsah (5) obsazení (85) bibliografie; Komedie | československo | 1985. Úvod > videa > trailery, filmy, seriály > vesničko má středisková. V hlavních rolích účinkovali jános bán a marián labuda. Do práce jde mezi prvními řidič družstevního nákladního auta karel pávek a jeho závozník, mentálně zaostalý sirotek otík rákosník. Film se natáčel v obci křečovice, jejím okolí (osečany, „doktorova zatáčka, panský rybník u neveklova) a v praze.

Ve filmu vesničko má středisková, kterou v roce 1985 natočil jiří menzel, se můžete setkat například se svérázným a okouzlujícím doktorem skružným (rudolf hrušínský) a řidičem družstevního náklaďáku pávkem (marián labuda).nezapomenutelný je také jeho závozník, mentálně zaostalý otík (jános bán), ke kterému se pávek chová jako k vlastnímu.

Byl dosažen limit pro přehrávání. Došlo k chybě inicializace nastavení přehrávače. Vesničko má středisková zobrazit všechny videa v kategorii trailery, filmy, seriály Ve filmu vesničko má středisková, kterou v roce 1985 natočil jiří menzel, se můžete setkat například se svérázným a okouzlujícím doktorem skružným (rudolf hrušínský) a řidičem družstevního náklaďáku pávkem (marián labuda).nezapomenutelný je také jeho závozník, mentálně zaostalý otík (jános bán), ke kterému se pávek chová jako k vlastnímu. Úvod > videa > trailery, filmy, seriály > vesničko má středisková. Film byl natočen v roce 1985. „no jo, vono dopředu se to jezdí, ale zacouvat, to už holt chce fištróna.. A ta se naplní, když pávek kvůli otíkovi při couvání zbourá betonový sloupek jednoho pražského chalupáře. „tak jsem slyšel, karle, že jsi tomu pražákovi načechral betonovej pilíř!. „starej se o hroby, havrane.. Vesničko má středisková je československá filmová komedie natočená režisérem jiřím menzelem v roce 1985 podle scénáře zdeňka svěráka. Středisková obec křečovice se probouzí do nového dne. Ten žije sám v chalupě po rodičích a pečuje o něj teta.

Už je to více než pětatřicet let, co do československých kin vstoupil film oscarového režiséra jiřího menzela vesničko má středisková.málokdo ví, že komedie, která se dlouhá léta drží na prvních místech v žebříčcích popularity, vůbec nemusela vzniknout. Tvůrci filmu diskuse napište nám. Možná už mají pupeny. vložil: Film byl natočen v roce 1985. Články (0) tiskové materiály (0) ceny (10) festivaly (3) výroba / uvedení.

Krecovice Dvur Domu C 17 Zeme Filmu
Krecovice Dvur Domu C 17 Zeme Filmu from www.zemefilmu.cz
Otík obdivuje pávka a rád s ním chodí do práce. Už je to více než pětatřicet let, co do československých kin vstoupil film oscarového režiséra jiřího menzela vesničko má středisková.málokdo ví, že komedie, která se dlouhá léta drží na prvních místech v žebříčcích popularity, vůbec nemusela vzniknout. Došlo k chybě inicializace nastavení přehrávače. Nebij ho do hlavy, bude hloupej! Do práce jde mezi prvními řidič družstevního nákladního auta karel pávek a jeho závozník, mentálně zaostalý sirotek otík rákosník. Bán) způsobuje svému řidiči, panu pávkovi (m. „tak jsem slyšel, karle, že jsi tomu pražákovi načechral betonovej pilíř!. Obsah či děj k filmu vesničko má středisková.

„no jo, vono dopředu se to jezdí, ale zacouvat, to už holt chce fištróna..

Labuda), jeden malér za druhým. Vesničko má středisková je česká filmová komédia režiséra jiřího menzela z roku 1985. Je to film, z něhož dnes cituje snad úplně každý. Film vesničko má středisková natočil režisér jiří menzel v roce 1985 podle scénáře zdeňka svěráka. Zkuste prosím stránku znovu načíst pomocí ctrl+f5. V hlavních rolích účinkovali jános bán a marián labuda. Komedie | československo | 1985. Středisková obec křečovice se probouzí do nového dne. Došlo k chybě inicializace nastavení přehrávače. Kdo by neznal hlášky typu „tak běž do krematoria. Otík obdivuje pávka a rád s ním chodí do práce. „starej se o hroby, havrane.. Do práce jde mezi prvními řidič družstevního nákladního auta karel pávek a jeho závozník, mentálně zaostalý sirotek otík rákosník.

Články (0) tiskové materiály (0) ceny (10) festivaly (3) výroba / uvedení. A ta se naplní, když pávek kvůli otíkovi při couvání zbourá betonový sloupek jednoho pražského chalupáře. Popis / obsah (5) obsazení (85) bibliografie; Bán) způsobuje svému řidiči, panu pávkovi (m. Klasika všech klasik z pera zdeňka svěráka a v režii jiřího menzela plná legendárních postav, hlášek a laskavosti.

Imcdb Org 1967 Praga S5t 2 In Vesnicko Ma Strediskova 1985
Imcdb Org 1967 Praga S5t 2 In Vesnicko Ma Strediskova 1985 from www.imcdb.org
Klasika všech klasik z pera zdeňka svěráka a v režii jiřího menzela plná legendárních postav, hlášek a laskavosti. Účinkují jános bán, rudolf hrušínský, petr čepek, rudolf hrušínský ml., libuše šafránková, jan hartl. „starej se o hroby, havrane.. Ve filmu vesničko má středisková, kterou v roce 1985 natočil jiří menzel, se můžete setkat například se svérázným a okouzlujícím doktorem skružným (rudolf hrušínský) a řidičem družstevního náklaďáku pávkem (marián labuda).nezapomenutelný je také jeho závozník, mentálně zaostalý otík (jános bán), ke kterému se pávek chová jako k vlastnímu. Otík obdivuje pávka a rád s ním chodí do práce. Vesničko má středisková je československá filmová komedie natočená režisérem jiřím menzelem v roce 1985 podle scénáře zdeňka svěráka. Do práce jde mezi prvními řidič družstevního nákladního auta karel pávek a jeho závozník, mentálně zaostalý sirotek otík rákosník. Vesničko má středisková zobrazit všechny videa v kategorii trailery, filmy, seriály

Komedie | československo | 1985.

Obsah či děj k filmu vesničko má středisková. „starej se o hroby, havrane.. A ta se naplní, když pávek kvůli otíkovi při couvání zbourá betonový sloupek jednoho pražského chalupáře. Film byl natočen v roce 1985. „no jo, vono dopředu se to jezdí, ale zacouvat, to už holt chce fištróna.. Vesničko má středisková je československá filmová komedie natočená režisérem jiřím menzelem v roce 1985 podle scénáře zdeňka svěráka. Došlo k chybě inicializace nastavení přehrávače. Pro sledování filmu je třeba, abyste se přihlásili ke svému iprima účtu. Film se natáčel v obci. Byl dosažen limit pro přehrávání. V hlavních rolích účinkovali jános bán a marián labuda. Je to film, z něhož dnes cituje snad úplně každý. Středisková obec křečovice se probouzí do nového dne.

Advertisement